Totaline

Totaline 3D

Dacă sunteţi distribuitor, antreprenor sau tehnician, puteţi găsi TOTUL la TOTALINE.

Soluţionarea problemelor  provocatoare HVAC/R este in  sarcina dumneavoastră. NOI vă ajutăm să obtineti piesele, consumabilele şi echipamentele de care aveţi nevoie. Angajamentul TOTALINE este NU O LUĂM UŞOR!

Încălzire, ventilaţie, aer condiţionat, refrigerare... la Totaline, găsiţi:
piese, consumabile, echipament şi unelte pentru aplicaţii rezidenţiale şi comerciale. Este însă vorba de mai mult de atât. Oamenii nostri de  vânzări sunt cei mai calificaţi din domeniu. Aceştia vă vor ajuta să găsiţi ce aveţi nevoie şi să reveniţi la job-ul respectiv.

Vizitaţi zilnic Totaline. Veţi găsi atât produse voluminoase...o selecţie de compresoare potrivite pentru aproape orice aplicaţie... însă veţi găsi şi produsele mici, uşor de uitat, fiind însă neplăcut dacă se întâmplă acest lucru. Mai mult, Totaline furnizeaza distribuitorilor/antreprenorilor şi tehnicienilor o gama larga de piese şi furnituri HVAC/R (încălzire, ventilaţie, aer condiţionat şi refrigerare) autorizate în fabrică.

Având acces la peste 120.000 de unităţi de înmagazinare, probabil că veţi găsi la Totaline ceea ce căutaţi. Dacă un anumit articol nu se află în stoc, oamenii noştri de vânzări îl vor comanda sau vor sugera un înlocuitor similar sau mai bun. Vizitaţi-ne curând pentru a vedea ce aţi pierdut!!!!

Pentru mai multe informaţii despre piesele de schimb Carrier, vă rugăm să vizitaţi