SOLUȚII MARITIME

O linie completă de produse fiabile pentru toate aplicațiile maritime de refrigerare și de aer condiţionat

Carrier Marine & Offshore Systems are o poveste lungă și istorică în calitate de lider în industria maritimă. Această moștenire de inovații continuă să ne ghideze pe măsură ce începem să depășim provocările de mâine.
În prezent, valorificând moștenirea noastră de inovații, continuăm să aducem laolaltă experţi și să folosim tehnologiile avansate pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților comerciali, offshore şi ale pasagerilor cu ajutorul soluțiilor mai inteligente, mai eficiente și mai durabile. Pe scurt, întotdeauna se va întrezări ceva important la orizont.

Îndeplinirea nevoilor clienților atunci când aceştia se află în larg – Indiferent de aplicația dumneavoastră

Pentru proprietarii de nave de pasageri, găsim un echilibru între confortul continuu pentru oaspeți şi eficiența și costurile reduse de funcționare.
Atunci când vine vorba despre croaziere, confortul este crucial. Carrier Marine & Offshore Systems oferă o gamă variată de soluții eficiente și care pot fi personalizate, concepute pentru controlul confortului, precum și al calității aerului, refrigerării, răcirii în procesul tehnologic și multe altele.
De asemenea, colaborăm cu ingineri pentru a crea sisteme totale, concentrate pe maximizarea eficienței și durabilității.

În industria offshore, Carrier are o reputație dovedită în ceea ce privește fiabilitatea și performanța. Atunci când staționați offshore, soluțiile adecvate de răcire pot reprezenta o resursă valoroasă.
Din cauza spațiului limitat, a climei neprielnice și a condițiilor solicitante de lucru, platformele offshore se numără printre mediile de pe Pământ care necesită unele dintre cele mai solicitante lucrări de întreținere. Carrier Marine & Offshore Systems se ridică la nivelul provocării, oferind numeroase soluții eficiente și personalizate pentru răcirea în vederea confortului, răcirea în procesul tehnologic și refrigerare.

Clienții de tip vase comerciale, de la societăți de transport lideri la nivel mondial până la armată, se bazează pe Carrier în privința furnizării soluțiilor fiabile și eficiente de asigurare a răcirii pentru pasageri și încărcătură și pentru a-i ajuta să-și respecte programul.
Zilnic, miliarde de oameni se bazează pe nave comerciale, feriboturi, remorchere și ambarcațiuni în vederea transportării acestora și a bunurilor acestora acolo unde este nevoie de acestea oriunde în lume. De aceea, ca manager pentru unul dintre aceste nave, vă puteți baza pe Carrier Marine & Offshore Systems în privința furnizării sistemelor de aer condiționat și de refrigerare pentru a asigura răcirea corespunzătoare atât pentru vasul dumneavoastră, cât și pentru încărcătura acestuia.

Carrier Marine & Offshore Systems furnizează soluții pentru următoarele:

 • Cargoboturi pentru marfă în vrac
 • Nave restaurant
 • Nave-container
 • Nave cazinou
 • Vase de pescuit
 • Mega iahturi
 • Feriboturi de pasageri
 • Nave militare auxiliare

Poziția noastră de lider în industria maritimă nu se datorează doar expertizei noastre în conceperea și inovarea produselor, ci și angajamentului nostru pentru servicii și asistență. În toate segmentele de activitate susținem produsele noastre oferind garanții cuprinzătoare și programe de întreținere, împreună cu furnizarea de servicii energetice, de modernizare și multe altele. În plus, știind că perioadele de nefuncţionare nu reprezintă o opțiune atunci când trebuie să respectați un program, avem o rețea extinsă de piese pentru a le oferi rapid clienților componentele de care au nevoie.

Carrier Marine & Offshore Systems își completează produsele sale superioare cu servicii la nivel global.

Indiferent de locația dumneavoastră, experții noștri maritimi dedicaţi sunt mereu la dispoziţia dumneavoastră, pregătiți și capabili să asigure asistență de întreținere la cheie pentru toate cerințele de aer condiţionat sau de refrigerare HVAC&R ale navei dumneavoastră.

Mecanisme de acționare cu viteză variabilă: Retehnologizarea aparatelor frigorifice, a ventilatoarelor și a pompelor

 • Reduceți consumul de energie și optimizați eficiența în privința condițiilor de sarcină parțială cu o selecție variată de mecanisme de acționare cu viteză variabilă
 • Disponibilitate începând cu 3 cp până la 5.000 cp pentru aparate frigorifice, ventilatoare și pompe
 • Accelerația controlată reduce solicitarea electrică și mecanică și scade costurile de întreținere
Descărcați broșura noastră de prezentare pentru a afla mai multe despre soluțiile Carrier Marine & Offshore: www.carrier.com/marine-offshore