CARIERE

AHI CSEE oferă oportunităţi de carieră în mai multe domenii:

Vânzări

Departamentul de vânzări în colaborare cu reţeaua noastră de distribuţie răspunde la cerinţele comerciale din Europa de sud-est (şi anume Grecia, regiunea balcanică şi Cipru) şi este format din echipe de suport şi de ingineri de vânzări cu experienţă şi calificare completă.

Post-vânzări

Departamentul post-vânzări se dedică satisfacerii cerinţelor clienţilor de pe piaţa noastră şi oferă:

Service /Mentenanţă, constând dintr-un număr de tehnicieni HVAC calificaţi (in domeniul refrigerantilor, electricieni şi ingineri), echipe de suport şi de vânzări specializate, având cu toţii ca scop atingerea obiectivelor comerciale.

Angajaţii noştri reprezinta resursa noastră cea mai de preţ – afirmăm adesea acest lucru şi pe bună dreptate. Doar datorită hotărârii şi dedicării angajaţilor noştri putem să ne servim clienţii, să generăm valoare pe termen lung pentru acţionarii noştri şi să aducem o contribuţie societăţii.

Obiectivul nostru constă în maximizarea potenţialului individual şi extinderea oportunităţilor profesionale ale oamenilor, sporind în acelaşi timp eficacitatea comercială.

La AHI Carrier SEE noi încurajăm un mediu de lucru de susţinere, care oferă oportunităţi egale pentru dezvoltarea profesională. Implementăm programe de training pentru toate posturile de muncă care împuternicesc angajaţii să evolueze ca profesionişti. Ca o companie în evoluţie, suntem de multe ori în căutarea de talente proaspete, care să se alăture mediului nostru dinamic.

Selecţia de personal nou constă din paşii următori:

1Depunerea CV-ului

Candidaţii potenţiali interesaţi să ni se alăture sunt rugaţi să trimită CV-ul prin e-mail la adresa: cseehr@ahi-carrier.com
Toate CV-urile trebuie să fie prezentate în limba engleză.
Departamentul de Resurse Umane colectează toate CV-urile primite într-o bază de date, în funcţie de specializarea fiecărui candidat.

Toate CV-urile sunt păstrate timp de un an după care sunt şterse permanent.

AHI Carrier SEE Single Member S.A certifică faptul că natura confidenţială a informaţiilor personale divulgate în CV-uri este păstrată şi că acestea nu sunt comunicate terţelor părţi (conform legii din Grecia 2472/97 şi legii din Grecia 2819/2000 privind protecţia datelor personale).

2Evaluarea CV-ului

Atunci când există un post vacant, toate CV-urile disponibile sunt evaluate conform cerinţelor pentru funcţia respectivă. Vor fi contactaţi doar candidaţii selectaţi.

3Interviuri bazate pe competenţe

Toţi candidaţii selectaţi sunt invitaţi să participe la un interviu bazat pe competenţe. În cadrul fiecărui interviu, se acordă o atenţie deosebită cunoştinţelor, experienţei, abilităţilor şi conduitei esenţiale pentru îndeplinirea eficientă a îndatoririlor.

4Scrisori de răspuns

În toate etapele procesului, candidaţii sunt menţinuţi la curent cu starea aplicaţiei lor prin telefon sau printr-o scrisoare de răspuns trimisă pe e-mail.

5Ofertă de muncă

Dacă un candidat ajunge cu succes în etapa finală, acesta primeşte Oferta cu detalii privind funcţia, salariul şi beneficiile acordate.

Read our Recruitment Privacy Notice