Construim în mod constant istoria inovației demonstrate cu produse și servicii noi care îmbunătățesc confortul și eficiența globală.

Soluții pentru locuințe

Aer condiționat de înaltă eficiență

A locuit casa ta din 1902? Sigur că am. Indiferent dacă instalați un nou sistem HVAC într-o casă istorică sau că trebuie doar să încălziți și să răciți un spațiu mic pe care nu îl folosiți adesea, puteți să vă îndreptați către Carrier. Vă oferim o gamă completă de soluții de înaltă eficiență fără tubulatură care vă pot satisface nevoile fără a compromite integritatea spațiului sau a confortului.

Vezi produsele noastre

Sisteme de dezumidificare

Sistemele noastre de dezumidificare oferă soluții de control al umidității pentru confort sporit.

Vezi produsele noastre
Portable air-condition

Sisteme portabile

Carrier oferă o soluție alternativă de climatizare pentru case și birouri mici, cu disponibilitate limitată a spațiului.

Vezi produsele noastre

Soluții profesionale aplicate

The Next Generation of AquaForce

Unitățile răcite cu apă 30XW-V reprezintă soluția premium pentru aplicații comerciale și industriale, în care instalatorii, consultanții și proprietarii de clădiri necesită o calitate și o performanță maximă.

AFLĂ MAI MULTE

Programul de analiză pe oră (HAP)

Noul Software de selecție CARRIER HOURLY ANALYSIS PROGRAM, (H.A.P.) versiunea 5.11 este acum disponibil pentru proiectarea sistemelor HVAC și dimensionarea componentelor sistemului HVAC.

AFLĂ MAI MULTE

Servicii

Oferim partenerilor noștri serviciile profesionale ale unui grup extins de tehnicieni cu înaltă calificare, pentru orice echipament Carrier și Toshiba instalat în Europa Centrală și de Sud-Est.

AFLĂ MAI MULTE

Willis Carrier a inventat aerul condiționat în 1902

Înainte de apariția aerului condiționat, căldura și umiditatea in exces generau zile de muncă pierdute și nopți nedormite. La 17 iulie 1902, Willis Haviland Carrier a proiectat primul sistem modern de aer condiționat, lansând o industrie care a îmbunătățit fundamental modul în care trăim, învățăm, lucrăm și ne jucăm.

AFLĂ MAI MULTE

Istorie

Povestea unei companii. Standardul unei industrii. Moștenirea lui Willis Carrier trăiește astăzi, compania pe care a înființat-o continuă să reinventeze industria și să modeleze lumea în care trăim.

AFLĂ MAI MULTE

Inovaţie

Am stabilit un standard înalt pentru noi înșine acum mai bine de 100 de ani când am inventat aerul condiționat modern. De atunci, am continuat să creăm produse mai inovatoare, mai eficiente și mai ecologice.

VEZI VIITORUL

Sustenabilitate

Carrier înțelege perfect interesul crescut pentru clădiri verzi, pentru că eram acolo când a început. Noi am fost fondatorul companiei numărul unu a Consiliului Green Building din S.U.A. și membru fondator al Consiliilor Green Building din lume în Argentina, China, India, Singapore și Franța.

VEZI CUM SUNTEM VERDE

Soluții pentru Data Center